Síelés, snowboard


Az „ALPENKLUB" pályaszállásként üzemel, ami azt jelenti hogy az ajtóból kilépve szinte már a lesiklópályán érezhetjük magunkat. A pályák hossza 20 km ebből  6 km  kék, 11 km  piros és 3 km  fekete színnel jelölt. A pályarendszerhez két 4 üléses és 2 húzólifttel juthatunk el valamint egy tányéros felvonó is rendelkezésünkre áll.

A legközelebbi sípálya a 4-es tanuló pálya felső állomása (kék pálya). Lenn, e pálya mellett üzemel a varázsszőnyeg felvonó, a kisebbek részére. Itt van egy mesepálya is, a gyermekek játékos tanulópályákon sajátíthatják el a síelés alapjait. Aki pedig csak szánkózna az egy 1 km hosszúságú kivilágított lejtőn kipróbálhatja tudását. A fentiekből is látszik, hogy szálláshelyünk ideális kiindulópont kicsik és nagyok, profik és amatőrök, baráti társaságok és iskolai csoportok valamint családok számára egyaránt.

Präbichl-nek nagyon jó alpesi téli klímája van. Ennek köszönhetően, amíg más síközpontokban adódtak problémák a hóval, itt állandóan ideális hóviszonyok várják az idelátogatókat. Webkamerák

A felvonók korszerűek, a pályákat minden éjjel profi módon kezelik és szükség esetén  hóágyúk is rendelkezésre állnak. A felvonók összes állomásán rendelkezésre álló ingyenes nyugágyak csábítják a vendégeket, hogy időnként megpihenve élvezzék a Nap nyújtotta, természetes „D-vitamintforrást“. De ne felejtsük el a pályák mellett hívogató hüttéket sem, amelyekben mindenféle földi jóval tudjuk feltölteni az energiaraktárakat.

Ez a felső-Stájerországi síterület széles carvingpályáival nemcsak csodálatos családi síélményt nyújt, hanem rendelkezik a kezdők számára is alkalmas gyakorlólejtőkkel, valamint a profik  igényeinek megfelelő meredek, buckás lesiklópályákkal egyaránt.

 

Copyright © 2018 - AlpenKlub
Az oldalt készítette: Pathy László - www.pcdj.hu
Az oldal karbantartója:
Minden jog fenntartva!