Bemutatkozás


Az ALPENKLUB Sport Panzió Präbichl hegyei között megbújva gyönyörű környezetben egy 3 szintes épületben nemcsak a téli hónapokban hanem természetesen a nyári időszakban is várja az aktívan és a passzívan kikapcsolódni vágyókat.

A teljesen felújított modern comfort szobáinkban és az emeletes ágyakkal rendelkező standard plusz szobákban összesen 64 személyt tudunk egyszerre elszállásolni. A szobák saját fürdőszobával, WIFI internettel ill. a síkképernyős televízióval  rendelkeznek.

A panziónak fűtött sí tárolója és csocsóval, dartsszal valamint ping-pong asztallal felszerelt közösségi helyisége is van. Ha szükséges az étterem nagysága és technikai felszereltsége lehetővé teszi különböző programok lebonyolítását, csapatépítő tréningeknek is kiváló helyszínt biztosíthat.

Az ajtóból kilépve már csatolhatjuk is fel a síléceket és közvetlenül csúszhatunk rá a sípályára. A nyári hónapokban pedig remek kiindulási pont a környéken elérhető sokrétű programok (Forma 1, Erzbergrodeo, Erzberg Adventure Days, Moto GP) és jobbnál-jobb kirándulási útvonalak (Grüner See, Eisenerzer Reichenstein) megismeréséhez.

Copyright © 2018 - AlpenKlub
Az oldalt készítette: Pathy László - www.pcdj.hu
Az oldal karbantartója:
Minden jog fenntartva!