Kapcsolat & Információk


  • Weidauweg 10, 8794 Präbichl, Austria

  • Telefon: +43 690 10 400 900 vagy +43 664 517 9665 (AT)

    WhatsApp: Alpenklub

     

  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bécs (Budapest) irányból

Bécsben az A2-es autópályát keresse, Graz irányt. Fontos, hogy Bécset elhagyva, kb. 30 km után az A2 pályáról át kell menni az S6 pályára, Bruck a.d. Mur irányt figyelve. Erre az elágazásra 3 helyen hívják fel a figyelmet Bécs után. Amennyiben ezen az elágozáson túlmenne, Grazon át szintén odatalál hozzánk, de ez felesleges kerülőt jelent. 
Az S6 pályán Bruck a.d. Mur után Leoben várost kell figyelni. Leobenhez érve az első „Leoben" autópályakijáraton le kell menni a pályáról. Ezek után Trofaiach, Vordernberg, Eisenerz jelzőtáblákat kell követni. Präbichl, Vordernberg után található. Präbichl-be érve a „P2" parkolóig vezető irányítótáblákat kövesse.

Graz (Maribor/Zágráb) irányból

Grazból legrövidebb út az A9 autópálya, Linz irány, Traboch kijárat. Ez után Trofaiach, Vordernberg, Eisenerz irány. 
Ezen a szakaszon külön fizetős alagút van. Ez a fizetős szakasz kikerűlhető. Ebben az esetben Grazból az indulási irány megegyező, (A9 autópálya, Linz irány) azonban Graz után hamarosan Bruck a.d. Mur irányt kell venni. Ez némileg hosszabb út, és figyelmesen követni kell Bruck a.d. Mur, Leoben, Eisenerz irányt. 
Bruck a.d. Mur után Leoben várost kell figyelni. Leobenhez érve az első „Leoben" autópályakijáraton le kell menni a pályáról. Ezek után Trofaiach, Vordernberg, Eisenerz jelzőtáblákat kell követni. Präbichl, Vordernberg után található. Präbichl-be érve a „P2" parkolóig vezető irányítótáblákat kövesse.

 
Copyright © 2018 - AlpenKlub
Az oldalt készítette: Pathy László - www.pcdj.hu
Az oldal karbantartója:
Minden jog fenntartva!