Vizi vidámpark


A Wasser- & Erlebnispark az Alpenklub Sport Panziótól mindössze 44km távolságra St.Gallen-ban található. Ez az interaktív, élményekkel teli vízi vidámpark kiváló egész napos kirándulás a család minden tagjának, de osztálykirándulásra is nagyszerű úti cél.

Az egész inkább egy erdei vízi játszótérhez hasonlít ahol nagyon sok vizes játékot lehet kipróbálni. A kicsik nagy kedvence a “zsilipezés”, ahol a patak vizét szabályozhatják a zsilipek felnyitásával, zárásával és beindíthatják a különböző vízimalmok kerekeit, vagy egyéb mozgó alkalmatosságot. Tutajozás, gokartozás, játszótéri kalandozás, minden közvetlenül víz közelben. A park még rossz időjárás esetén is közkedvelt program, hiszen a fedett részei tökéletesen használhatóak. A parkban kicsik és nagyok egyaránt elmerülhetnek hasznos és egyben különleges földrajzi és botanikai témákban, de az Eisenwurzen régió történelmét is megismerhetik.

A legizgalmasabb része a vízi parknak a mesterséges rafting pálya, ami a nagyobbaknak is nagy kaland, sőt még a szülőknek is! Itt biztonságos körülmények között lehet mini raftingozni, közben 3 különböző méretű zúgón leereszkedni. A víz hőmérséklete 18-22 Celsius fok. A vízi játékok mellett van homokozó, pedálos gokart, óriás hinta is.

A vízi parkba mindenképp fürdőruhában érdemes menni, mert még ha nem is fürdesz, de a játékok kipróbálása közben könnyen vizes lehetsz!

Copyright © 2018 - AlpenKlub
Az oldalt készítette: Pathy László - www.pcdj.hu
Az oldal karbantartója:
Minden jog fenntartva!