Vadaspark és bobpálya


Minden látogatót elvarázsol az a természet, ami Mautern-ben várja, több mint 200 őshonos állat és a legmagasabban fekvő (1.100 m tengerszint feletti magasság) élménypark. A különleges szabadidőpark egész napos programot kínál mindenkinek.

Egy kétüléses felvonó visz fel, ahol rögtön a medvék köszöntenek, akik Európa legnagyobb medvekifutójában a fajtájuknak legmegfelelőbb bánásmódot kapják. Érdemes ellátogatni a föld alatt is megfigyelhető farkas barlanghoz és nem szabad kihagyni a ragadozó madárbemutatót sem. Az élményekben gazdag parasztgazdaság a gyerekek számára nem csak tanulságos, hanem  nagyon izgalmas is és még egy állatsimogató található mellette.

Az élménypark berendezései minden sebesség és magasság iránti vágyat kielégítenek, és igazi izgalmat és mókát jelentenek gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Nautic Jettel startolva keresztülszeli a levegőt és a vízen landol anélkül, hogy vizes lenne. A Butterflyon megtapasztalhatja a gravitációt, a Toweren pedig a saját erejéből érheti el a magasságot. A Skydive-val valóra válhat a repülésről szőtt álma, a hosszú csúszdán úgy lovagolhat, mint a hullámokon, a Luna Loop föl-le robog, az Einhornbahnnal pedig belemerülhet a fantázia csodálatos világába.

Szenzációs, és kalandot keresőknek szinte kötelező az új rollerpálya. Az 1600 méteres lesiklópálya garantálja a szórakozást és az akciót a trendi szabadidős berendezés minden rajongójának. Szintén különlegesen kedvelt a több, mint 1200 méter hosszú nyáribob-pálya, amin kényelmesen visszajuthat a völgybe.

A völgyben lévő éttermen és az új Vadaspark Fogadó is időzésre és élvezetekre csábít a több, mint 100 ülőhelyével, napozóteraszával és csodálatos panorámájával.

Copyright © 2018 - AlpenKlub
Az oldalt készítette: Pathy László - www.pcdj.hu
Az oldal karbantartója:
Minden jog fenntartva!