Wellness


Az Eisenerz központjában található Vitalbad kb. 9 km-re az Alpenklubtól, a hegyoldalban fekszik, így hihetetlen kilátást nyújt az Erzbergre. A fürdő kicsiknek és nagyoknak egyaránt ideális, egy fárasztó síelés vagy túranap után remek kikapcsolódás az egész családnak.

Szép idő esetén a szabadban levő medencék is hívogatnak (a vízi csúszdával együtt), ha viszont az idő nem olyan jó, sport- és játékmedence várja a látogatókat, továbbá gőzfürdő, tepidárium, finn szauna, szoláriumok és masszázs.

Ázsiai ellazulás Steiermark zöld szívében!

Az Asia Spa Leoben lélegzetelállító építészetének, valamint a fengsuj szerint kialakított kikapcsolódást nyújtó koncepciójának köszönhetően a legjobb feltételeket biztosítja egy stresszmentes pihenéshez. A Mura folyó egyik kanyarulatában elhelyezkedő Spa a természet közepén és egyúttal Leoben városának szívében fekszik, mindössze 25 km-re az ALPENKLUB Panziótól.

A 28 000 m²-en elterülő vízi- és wellness birodalmat magába foglaló Asia Spa különleges szauna élménnyel is vár. Az Asia szauna szeánszok egyedülálló illatkombinációkkal olyan különleges élményt nyújtanak, amely egészen a Távol-Keletig repíti a vendégeket. Az egyedi módon előállított aromák felejthetetlenné teszik a szaunázást. A vendégek egy-egy napon akár 16 kreatívan felvezetett aromával is találkozhatnak. Az ázsiai wellness élmény minden érzékre ható élvezetté teszi az itt eltöltött napot.

Copyright © 2018 - AlpenKlub
Az oldalt készítette: Pathy László - www.pcdj.hu
Az oldal karbantartója:
Minden jog fenntartva!